Tue Aug 30 2022

Optimist Public laiendas partnerite ringi

Viimastel aastatel Eesti PR-maastikul tugevalt kasvanud ja tunnustusi pälvinud kommunikatsiooniagentuur Optimist Public laiendas partnerite ringi. Seniste partneritega liitus agentuuri pikaajaline strateegiline konsultant Triin Adamson.

Optimist Publicu üks senistest partneritest Mari-Liis Ahven selgitas, et agentuur on enam kui 7-aastaga jõudsalt kasvanud – nii töötajate arvult, kliendimahult kui ka tagatavate teenuste tugevuselt ning jõudnud Eesti TOP kommunikatsiooniagentuuride sekka.

„Ambitsioon ja soov olla oma valdkonna liider ei ole ajas muutunud, vaid pigem kasvanud. Tugeva strateegilise konsultandi ja kogenud PR-eksperdi liitumisel agentuuri partneriks tugevneme nii meeskonnana kui ka äriliselt, et järgmistel aastatel sihtida veel kõrgemaid eesmärke. Triinu liitumist partnerite ringiga toetas kindlast see, et ta on vaieldamatult tugev valdkonna ekspert, kelle kogemuste ja sektori arendamise huvi tulemusel oleme saavutanud aasta agentuuri tiitli kui ka saanud osaks rahvusvahelistest tunnustustest, kuid iseäranis oluline oli, et ta on lihtsalt optimistlik inimene, kelle veregrupp kattub meie ettevõttega ja seniste partneritega,“ selgitas Ahven.

Triin Adamson lisas, et kui ta 6 aastat tagasi avalikust sektorist Optimist Publicusse tööle liikus, oli erialaselt tegemist kindlasti väljakutsega, mida tollal ei osanud ette kujutada. „PR agentuuri töö on nagu sõit Ameerika mägedel – põnev ja kiire, vahel ootamatu ning kindlasti tõsist tööd nõudev aga ka premeeriv. Optimist Publicus oleme saanud koostööd teha nii ühiskondlikult olulisi probleeme lahendavate organisatsioonidega kui ka tipp-brändidega.

Vaheldusrikas ja can-do-attitude’iga tiim on see, mis seni mind ka Optimistis on hoidnud. Kui teha tööd hingega ning panustada ettevõttesse nii nagu see ongi enda oma, siis tulevad ka tulemused – seetõttu tundsingi, et võimalus partneriks asuda on ühelt poolt tunnustus senisele tööle, aga võimalus ja vastutus ka edaspidi panustada uute edulugude loomisele nii meie agentuuris kui ka partnerite ja klientide jaoks,“ selgitas Adamson.

Optimist Public on Eesti juhtiv kommunikatsiooniagentuur, mis kuulub Optimist Gruppi. Agentuuri partneriteks on Peeter Kruusvall, Mari-Liis Ahven, Magnus Lužkov, Anti Jürgenstein, Rait Minumets ja alates 2022. aasta suvest ka Triin Adamson. Ettevõtte juhatus jätkab kolmeliikmelisena.

SHARE

Recommended